Metermind home:

Inzicht en controle van uw energieverbruik.

consumer

Metermind zakelijk:

Voor metingen, inzicht en verrekening.

zakelijk

Plug en play energie-verbruiks-manager

De Metermind is geschikt voor elke slimme meter. We maken uw energieverbruik binnen enkele minuten inzichtelijk.

Archive

 1. Blue P1 “Universal”

  Reacties uitgeschakeld voor Blue P1 “Universal”

  Dit apparaat maakt het mogelijk om informatie van de slimme meter uit te lezen via een app voor bv een smart phone / tablet.

  Het apparaat beschikt over een zogenaamde dual mode waardoor het beschikt over een (Low Energy) Bleutooth die geschikt is voor zowel Android als iOS. Door de intern geplaatste Lithium batterij kan het apparaat eenvoudig functioneren zonder extra voedingskabels, De batterij kan opgeladen worden via de USB poort of laadt zichzelf op via de P1 poort van de slimme meter (alleen mogelijk bij DSMR4 en DSMR5 versie)

  De gratis App is beschikbaar voor zowel Android en iOS.

  Handleiding en App zijn te downloaden via de onderstaande link:

  Handleiding en Android / iOS applicatie

   

 2. Boilermind BRM 2.0

  Reacties uitgeschakeld voor Boilermind BRM 2.0

  De Boilermind wordt via de P1 poort van de slimme meter aangestuurd en schakelt in bij laag elektriciteit tarief. Schakelt uit bij hoog elektriciteit tarief. De module heeft daarnaast de mogelijkheid om handmatig in- en uit- te schakelen.

  De Boilermind is daardoor uitermate geschikt voor het in en uit schakelen van bijvoorbeeld uw Elektrische boiler, Wasmachine, Laadpaal voor uw elektrische auto en soortgelijke apparaten.

  De Boilermind BRM 2.0 kan gebruikt worden in combinatie met alle DSMR protocollen (DSMR 2.2, DSMR 4.0, DSMR 4.2 en DSMR 5.0). Doordat de BRM 2.0 een eigen interne voeding heeft is het in staat te communiceren met alle DSMR versies.

  Handleiding is te downloaden via de onderstaande link:

  Handleiding Boilermind 2.0

   

 3. Boilermind BRM 5.0

  Reacties uitgeschakeld voor Boilermind BRM 5.0

  De Boilermind wordt via de P1 poort van de slimme meter aangestuurd en schakelt in bij laag elektriciteit tarief. Schakelt uit bij hoog elektriciteit tarief. De module heeft daarnaast de mogelijkheid om handmatig in- en uit- te schakelen.

  De Boilermind is daardoor uitermate geschikt voor het in en uit schakelen van bijvoorbeeld uw Elektrische boiler, Wasmachine, Laadpaal voor uw elektrische auto en soortgelijke apparaten.

  De Boilermind BRM 5.0 kan Alleen gebruikt worden in combinatie met een DSMR-5 protocol. Doordat de BRM 5.0 geen eigen interne voeding heeft is het goedkoper maar kan het alleen gebruikt worden door een slimme meter met een P1 dat het DSMR5 P1 protocol ondersteunt.

  Controleer uw slimme meter op de website van uw netbeheerder of als u twijfelt stuur een e-mail naar:  info@slimmermetenergie.com

  Handleiding is te downloaden via de onderstaande link:

  Informatie Boilermind 5.0

   

   

   

   

 4. Boilermind TRM-10

  Reacties uitgeschakeld voor Boilermind TRM-10

  De Tarief switch wordt via de P1 poort van de slimme meter aangestuurd en schakelt in bij laag elektriciteit tarief. Schakelt uit bij hoog elektriciteit tarief. De module heeft daarnaast de mogelijkheid om handmatig in- en uit- te schakelen.

  De Tarief switch is daardoor uitermate geschikt voor het in en uit schakelen van bijvoorbeeld uw Elektrische boiler, Wasmachine, Laadpaal voor uw elektrische auto en soortgelijke apparaten.

  De Tarief switch kan gebruikt worden in combinatie met een DSMR-5 en DSMR-4 protocol. Doordat de Tariefswitch geen eigen interne voeding heeft is het goedkoper dan de BRM 2.0 maar kan het alleen NIET gebruikt worden in combinatie met een slimme meter met een P1 die het DSMR2.2 protocol ondersteunt.

  Controleer uw slimme meter op de website van uw netbeheerder of als u twijfelt stuur een e-mail naar:  info@metermind.nl

  De TRM-10 wordt geleverd inclusief P1 kabel (80cm) en Handleiding

   

   

   

 5. Metermind

  Reacties uitgeschakeld voor Metermind

  De Metermind geeft actuele en historische verbruikersdata weer in een overzichtelijk dashbord. Zowel uw stroom als gas verbruik is real time te volgen en u ziet direct in het dashbord als het verbruik verandert (bv. lamp aan/uit). De Metermind wordt gekoppeld aan uw slimme meter, 230 volt stopcontact en LAN/Wifi. De data van uw energieverbruik wordt opgeslagen op uw eigen Metermind. Niemand anders dan uzelf kan deze data inzien. Via uw account kunt u persoonlijke gegevens invoeren denk hierbij aan prijs voor kWh en m3 gas.

  Energie besparing begint met het creëren van inzicht in je verbruik. De Metermind zorg voor het inzicht zonder dat andere bedrijven of personen deze gegevens kunnen zien. Het is onafhankelijk en er is geen verplicht abonnement voor nodig.

  In de uitgebreide productbeschrijving zijn alle eigenschappen van de Metermind te zien.

  De Metermind is nu voor het eerst beperkt beschikbaar en voor de pioneers is de Metermind beschikbaar

  Voor meer informatie klik op onderstaande link:

  Extra informatie

 6. P1 Tester mini wifi

  Reacties uitgeschakeld voor P1 Tester mini wifi

  De P1 tester is ontwikkeld voor het eenvoudig testen van de P1 poort van de slimme meter. Het apparaat controleert eenvoudig de P1 poort van de slimme meter (zowel op protocol niveau als hardware).

  Door een keuze menu kan men een keuze maken welk protocol getest gaat worden (DSMR2.2, DSMR4.x of DSMR5.0). Door middel van een Bleutooth of wifi verbinding tussen de P1 tester en een smart phone of tablet kan eenvoudig het protocol gelezen worden en eventueel via de e-mail door sturen om eventueel een geplaatste meter combinatie af te melden.

  De P1 tester (P1M-009) wordt geleverd inclusief
  – laad kabel micro-USB
  – P1 data kabel met RJ12 connectors (80 cm)

  Handleiding en gratis applicatie zijn te downloaden via onderstaande link:

  Handleiding P1 tester (mini WIFI)