Metermind home:

Inzicht en controle van uw energieverbruik.

consumer

Metermind zakelijk:

Voor metingen, inzicht en verrekening.

zakelijk

Plug en play energie-verbruiks-manager

De Metermind is geschikt voor elke slimme meter. We maken uw energieverbruik binnen enkele minuten inzichtelijk.

Archive

 1. Boilermind BRM 5.0

  Reacties uitgeschakeld voor Boilermind BRM 5.0

  De Boilermind wordt via de P1 poort van de slimme meter aangestuurd en schakelt in bij laag elektriciteit tarief. Schakelt uit bij hoog elektriciteit tarief. De module heeft daarnaast de mogelijkheid om handmatig in- en uit- te schakelen.

  De Boilermind is daardoor uitermate geschikt voor het in en uit schakelen van bijvoorbeeld uw Elektrische boiler, Wasmachine, Laadpaal voor uw elektrische auto en soortgelijke apparaten.

  De Boilermind BRM 5.0 kan Alleen gebruikt worden in combinatie met een DSMR-5 protocol. Doordat de BRM 5.0 geen eigen interne voeding heeft is het goedkoper maar kan het alleen gebruikt worden door een slimme meter met een P1 dat het DSMR5 P1 protocol ondersteunt.

  Controleer uw slimme meter op de website van uw netbeheerder of als u twijfelt stuur een e-mail naar:  info@slimmermetenergie.com

  Handleiding is te downloaden via de onderstaande link:

  Informatie Boilermind 5.0

   

   

   

   

 2. Boilermind TRM-10

  Reacties uitgeschakeld voor Boilermind TRM-10

  De Tarief switch wordt via de P1 poort van de slimme meter aangestuurd en schakelt in bij laag elektriciteit tarief. Schakelt uit bij hoog elektriciteit tarief. De module heeft daarnaast de mogelijkheid om handmatig in- en uit- te schakelen.

  De Tarief switch is daardoor uitermate geschikt voor het in en uit schakelen van bijvoorbeeld uw Elektrische boiler, Wasmachine, Laadpaal voor uw elektrische auto en soortgelijke apparaten.

  De Tarief switch kan gebruikt worden in combinatie met een DSMR-5 en DSMR-4 protocol. Doordat de Tariefswitch geen eigen interne voeding heeft is het goedkoper dan de BRM 2.0 maar kan het alleen NIET gebruikt worden in combinatie met een slimme meter met een P1 die het DSMR2.2 protocol ondersteunt.

  Controleer uw slimme meter op de website van uw netbeheerder of als u twijfelt stuur een e-mail naar:  info@metermind.nl

  De TRM-10 wordt geleverd inclusief P1 kabel (80cm) en Handleiding